Kompanija CarnoMed je započela svoj rad kao dobrotvorna organizacija za pomoć osobama sa autizmom. Danas je to internacionalna kompanija koju čini tim mladih osoba koji rade u interesu Vašeg zdravlja.

Misija CarnoMed-a je da obezbedi medicinske usluge na najvišem, profesionalnom nivou, na način drugačiji od onog na koji ste navikli.

Suplement – Karnozin Extra je proizvod na koji smo posebno ponosni. Svi naši proizvodi su pripremljeni po isključivo od prirodnih supstanci, bez upotrebe GMO sastojaka, po recepturi vrhunskih naučnika. Karnozin Extra je rezultat višegodišnjeg istraživanja. Mnogi naučnici ga sve češče pominju kao suplement budućnosti jer pomera granice medicine-pomaže gde ni lekovi nemaju efekta. Jedan od problema savremene medicine je što je zasnovana na lekovima koji se bave posledicama. Carnomed suplementi rade upravo suprotno, dovode organizam u sistemsko stanje balansa a svi proizvodi su zasnovani na principima mitohondrijalne medicine.

Redovno organizujemo predavanja u regionu gde naši stručnjaci dele svoja znanja sa Vama, bilo da ste roditelj deteta sa autizmom, specijalista medicine, vrhunski sportista ili jednostavno osoba koja brine o svom najvažnijem resursu – zdravlju.

Naš medicinski tim, koristeći tehnologije koje postaju sve popularnije u svetu, mogu otkriti postojeći ili potencijalan nedostatak u Vašem organizmu i zatim Vam preporučiti odgovarajući tretman. Sjajna iskustva naših korisnika su osnov našeg uspeha i izuzetno nam je drago da čujemo svaku Vašu pojedinačnu uspešnu priču.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da Vam dostavimo stručnu literaturu sa istraživanjima sprovedenih od strane svetskih priznatih stručnjaka, slobodno nas kontaktirajte, sa zadovoljstvom ćemo izdvojiti vreme za Vas, jer mi postojimo zahvaljujući Vama.

Hvala Vam što sarađujete sa nama.
Vaš CarnoMed