Novi proizvod – Carnosine Cream!

Carnosine cream je bogata i luksuzna krema za lice razvijena za revitalizaciju kože i vraćanje blistavog tena. Carnosine cream prati put podmlađivanja kože vraćajući joj tonus, elastičnost i mladost.
Carnosine cream sadrži:
• Karnozin
• Koenzim Q10
• Hijaluronsku kiselinu
• Ši puter
• Ulje slatkog badema
• Ulje šargarepe
• Vitamin E

Carnosine Cream

Karnozin je nova anti-age supstanca koja se koristi za negu kože jer sprečava degradaciju proteina kože. Karnozin sprečava stvaranje naprednih krajnjih proizvoda glikacije ( engl. Advanced glycation end products – AGEs). Akumulacija AGEs povezana je sa starenjem kože. Nedavno istraživanje objavljeno u “Skin Pharmacology and Physiology” proučavalo je efekat kreme za lice koja sadrži karnozin na ljudske eksplantatima kože. Pokazalo je da krema za lice koja sadrži karnozin rezultira značajnim smanjenjem stvaranja AGEs u epidermisu i dermisu.

 

Jedinstvena formulacija u Carnosine cream čini je snažnim antioksidansom koji štiti kožu od agresora iz okoline i oštećenja slobodnih radikala. Kremasta tekstura je lagana i brzo se upija, ostavljajući svilenkasto-mekan osećaj nakon nanošenja. Karnozin, koenzim Q10 i hijaluronska kiselina podstiču toniranje i ravananje bora. Ši puter, ulje slatkog badema, ulje šargarepe i vitamin E podstiču vlaženje kože i pružaju neophodne hranljive sastojke. Rezultat je hidrirana koža vraćene čvrstoće, elastičnosti i poboljšane teksture. Sofisticirani miris je tu da učini ritual nanošenja kreme jedinstvenim.

 

Carnosine Cream možete poručiti putem telefona +381 21 270 12 90 i +381 65 201 49 83, putem naše Facebook ili Instagram stranice, preko našeg Web Shopa kao i u našim prostorijama u Radničkoj 14, Novi Sad po ceni od 1.799,00 dinara.